LABI ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ

Tuvojoties kādiem lielākiem vai mazākiem svētkiem, allaž aktuāls ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena apmērā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, nenoliedzami aktuāls ir jautājums par to, kur nopirkt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādēļ servisa sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

KAS CEP KŪKAS PĒC PASŪTĪJUMA?

Ja runājam tieši par to, kas cep kūku pēc pasūtījuma, tad ir opcija izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoru piedāvāto klāstu šajā jomā. Vienmēr der atcerēties zelta likumu, ka lēts ne vienmēr nozīmē labāko un ir jāprot atrast zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, bet kā atrast labāko? Allaž iesākumā jāvadās pēc pieredzes no citiem klientiem, pēcāk jāizvērtē cenas un galaprodukta attiecība un arī, protams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti pagatavošanai, diezgan bieži, visos veikalos maksā līdzīgi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība ir konditora prasmes un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz dārgāka, nozīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai arī kliņģeri, grib, lai rezultāts ir garšīgs un līdz ar to viesi apmierināti, bez tam, pastāv liela iespēja, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

IZBRAUKUMA BANKETA ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMI.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un arī pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā rodas aktuāla, sākoties siltam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādēļ šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenu un līdz ar to daudzuma attiecība, tādējādi pircējiem ieteicams sākotnēji iepazīties ar atsauksmēm par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas uzņēmumu. Banketu ēdienkartē parasti būs iekļauti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms pasniegšanas.

Veiksmīga konditorejas un arī galda klāšanas servisu sniedzēja piesaistīšana iecerētajam pasākumam, būs viena maza daļiņa no visa, lai pasākums būtu izdevies un līdz ar to viesi dotos mājās laimīgi un, protams, labi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *