KŪKU UN KLIŅĢERU GATAVOŠANA

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojumu sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena apmērā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, bez šaubām aktuāls rodas jautājums par to, kur pirkt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi servisu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

KUR CEP TORTES PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA?
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un arī kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti pirkt pie konditora, tad vēlams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un arī vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Vislabākais ir zelta vidusceļš, kurā ir laba cenas un, protams, piedāvājumu attiecība. Kūku pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija izvēlēties pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī pirkt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tādēļ, ja arī cena būtu par pāris eiro lielāka kā iegādājoties jau gatavu izstrādājumu, atceraties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un līdz ar to vienmēr būs svaigs un gards.

KAS KLĀJ GALDU BANKETAM?
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltam laikam un, protams, vasaras sezonai, tālab šo laiku varētu uzskatīt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenu un arī daudzuma attiecība, tāpēc klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un arī gatavots īsu mirkli pirms celšanas galdā.

Veiksmīga konditoreju un galdu klāšanas servisu sniedzēja piesaiste savam pasākumam, būs viena neliela daļiņa no visa, lai pasākums būtu izdevies un līdz ar to viesi dotos mājās priecīgi un, protams, labi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *